Обласний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» приніс Сокирянщині чергові перемоги

Дата: 14.03.2021 15:41
Кількість переглядів: 520

Фото без опису

Днями підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста». Цьогоріч члени журі онлайн розглянули понад 80 робіт учнів та вихованців закладів позашкільної та загальної середньої освіти. За результатами конкурсу серед переможців і юні жителі Сокирянщини.

Проходив фестиваль у таких номінаціях: «Кращий відеофільм», «Кращий відеоролик (відео кліп)», «Кращий слайд-фільм» та «Краща фоторобота».

Відтак, дипломом Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації І ступеня за І місце в номінації «Кращий слайд-фільм» нагороджено Віктора Шибінського, учня Василівського ліцею.

ІІ місце за «Кращий відеоролик (відеокліп)» у Анни Кут, учениці Романковецького ліцею імені К.Ф. Поповича, В номінації «Кращий відеофільм» почесне ІІ місце здобула учениця Михалківського ліцею - Ольга Мельничук.

В номінації «Краща фоторобота» нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації за переможні ІІІ місця двоє учнів Василівського ліцею - Микола Злощинський і  Софія Кушнір, яка паралельно є вихованкою Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради. Також нагороджені за почесні ІІІ місця - Ангеліна Степанятова та Ксенія Шамбра –  учениця Романковецького ліцею ім. К.Ф. Поповича.

З 17 по 19 березня Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді буде проведено фінальний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста» на тему: «Збереження біорізноманіття».

Тож бажаємо учням та їх наставникам і подальших перемог, хай успіх супроводжує у всіх починаннях!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь