В міській раді розглянуто питання захисту інтересів дітей

Дата: 15.03.2021 11:33
Кількість переглядів: 493

Сьогодні, 15 березня, під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини. Участь у роботі комісії взяли секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій.

На порядку денному члени комісії розглянули питання надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав одного з батьків відносно малолітніх дітей. По кожній окремій ситуації члени комісії заслухали позицію начальника служби у справах дітей Сокирянської міської ради Інни Мельник, представників правоохоронних органів, профільних служб, а також батьків, родичів та, відповідно, самих дітей. По кожному питанню прийнято рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей. «Умови проживання, навчання та виховання дітей, в інтересах яких було прийнято рішення, перебуває на особистому контролі профільних служб» - наголосив Василь Козак.

«Наше основне завдання, аби діти в громаді мали всі необхідні умови для належного навчання та розвитку, особливо, якщо це діти із сімей, які в силу різних причин опинились у складних життєвих обставинах» - зазначив міський голова Василь Козак. «Вони повинні отримувати особливу турботу і увагу від вчителів, вихователів, директорів навчальних закладів. Їх проблеми та потреби повинні бути на постійному контролі» - додав Василь Васильович.

Особливу увагу звернуто на питання харчування зазначеної категорії дітей в закладах освіти громади, яке, згідно рішення сесії Сокирянської міської ради, здійснюється за рахунок коштів міського бюджету.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь