Інформація про стан поширення інфекції, спричиненої COVID-19 на території Сокирянщини

Дата: 16.03.2021 10:56
Кількість переглядів: 499

 

Станом на 16 березня 2021 року, в стаціонарних відділеннях Сокирянської лікарні перебуває 52 особи. За останню добу госпіталізовано 8 людей з підозрою на хворобу.

Наразі у 31 пацієнта підтвердився діагноз COVID-19, 21 людина очікує результатів ПЛР-тестування. 8 хворих – у важкому стані та потребують постійної дотації кисню. 34 пацієнти – мають проблеми з диханням та періодично використовують кисневі концентратори. 6 людей перебувають в реанімації.

Значно збільшилась кількість хворих, які знаходяться на амбулаторному лікуванні – 84 людини. Серед них: 24 жителя міста Сокиряни, 18 мешканців села Вашківці, 8 людей у Сербичанах, у Коболчині – 7, Кулішівка – 12 осіб, Білоусівка – 4, 6 – у селі Волошкове та по одному мешканцю сіл Ломачинці, Шишківці, Ожеве, Романківці, Селище.

Нагадуємо, що Чернівецька область, зокрема і Сокирянщина, продовжує перебувати у «червоній зоні» карантину. Найвищий рівень епідемічної небезпеки діятиме, доки Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні не розгляне показники області щодо захворюваності на COVID-19 та не ухвалить рішення про пом’якшення обмежень.

Просимо усіх жителів Сокирянської громади не нехтувати правилами карантину! Адже чи послаблять обмеження в краї, залежить лише від того, наскільки ретельно громадяни дотримуватимуться обмежень – уникатимуть масових заходів, носитимуть маски та дезінфікуватимуть руки, дотримуватимуться соціальної дистанції.

Дбайте про своє здоров’я! Не наражайте на небезпеку підступної хвороби ні себе, ні своїх рідних!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь