До уваги жителів Сокирянщини! Сьогодні зафіксовано першу у 2021 році одночасну масову госпіталізацію інфекційних хворих

Дата: 17.03.2021 17:43
Кількість переглядів: 520

 

Сьогодні, 17 березня, медиками Сокирянської лікарні зафіксовано перше значне зростання госпіталізації хворих з підозрою на коронавірус. Так, за останню добу до стаціонарних відділень комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня» госпіталізовано 14 осіб. З них 10 людей – жителі Сокирянщини, 4 хворих – з міста Новодністровськ. Загалом в стаціонарних відділеннях перебуває 52 пацієнтів, з яких 47 осіб потребують дотації кисню, 8 людей у вкрай важкому стані.

Як зауважують медики, всі громадяни, яких госпіталізують, перебувають у досить складному стані та мають двосторонню пневмонію з ураженням легень на рівні не менше 30%.

Також, зростає кількість хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19, які лікуються амбулаторно. Станом на 17 березня їх кількість складає 72 людини. Наразі, найбільше пацієнтів, які лікуються вдома, в місті Сокиряни – 28 осіб, 15 – у Вашківцях, 9 – у селі Коболчин, 7 – у Романківцях, 4 – в селі Михалкове, 2 – у Волошкові, по 1 людині в селах Селище та Кулішівка, 3 – в Сербичанах, 2 – в Білоусівці.

Шановні жителі Сокирянської громади, будьте свідомими та відповідальними! Дотримуйтесь карантинних обмежень, уникайте місць масового скупчення людей, не відвідуйте без нагальної потреби громадських місць. Використовуйте засоби персонального захисту, антисептики та дотримуйтесь соціальної дистанції.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь