Сокирянський міський голова Василь Козак зустрівся із заступником начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України в Чернівецькій області Іваном Гринюком

Дата: 19.03.2021 13:57
Кількість переглядів: 1333

 

В ході зустрічі було обговорено низку важливих питань у сфері надання адміністративних послуг населенню через Центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради. Зокрема, щодо реєстрації землі та нерухомого майна, актів цивільного стану, громадських формувань.

Спільно з міський головою Василем Козаком Ігор Гринюк відвідав місцевий Центр надання адміністративних послуг. Під час спілкування з реєстраторами ЦНАПу представники Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції звернули увагу на законодавчі норми у сфері державної реєстрації нерухомості, бізнесу, практичні аспекти їх застосування.

Як зауважує Василь Козак, в ході зустрічі було досягнуто розуміння необхідності розміщення державних реєстраторів в одному приміщенні, з тим, аби громадянам було зручно отримувати всі послуги без необхідності ходити по різних установах.

Окрім того, посадові особи відвідали приміщення Сокирянського освітньо-мистецького центру, де в майбутньому планується розмітити відділ реєстрації актів цивільного стану. Як зауважив міський голова Василь Козак, при розробленні схеми розміщення відділу РАЦс, в першу чергу зверталась увага на те, щоб громадянам було зручно і комфортно отримувати послуги.

В підсумку роботи підписано угоду про співпрацю між Сокирянською міською радою та Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції України, якою сторони зобов`язались об`єднати зусилля та спільно діяти для забезпечення надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану на базі Центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради. В рамках укладеної угоди передбачається зменшити витрати часу та коштів, максимально удосконалити, спростити та оптимізувати в межах чинного законодавства процедуру надання адміністративних послуг громадянам.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь