Бруківку біля пам’ятника Тарасу Шевченку – оновлено!

Дата: 22.03.2021 15:44
Кількість переглядів: 762

 

 

Пам’ятник Тарасу Шевченку, що в місті Сокиряни, вже давно став центром для проведення державних заходів, пов’язаних з ім’ям Великого Кобзаря. Тут не тільки простір для традиційних вшанувань поета, а й улюблене місце відпочинку багатьох сокирянців.

Погруддя славетного українця ще не один десяток літ збиратиме жителів та гостей міста, а от стара бруківка, яка була встановлена біля постаменту, вже зазнала деформацій через дерева, які розрослись на цій території та потребувала більш нового, осучасненого вигляду.

Тож за дорученням Сокирянського міського голови Василя Козака стару тротуарну плитку демонтували та замостили новою, більш стійкою бруківкою. Підрядники, забезпечивши ущільнення та амортизацію, за допомогою вібраційної машини втрамбували підсипку для кращого укладання та виконали роботи у найкоротші строки. За рахунок коштів, виділених з місцевого бюджету, 130 кв. м. сучасної тротуарної плитки тепер слугуватиме жителям громади та привертатиме увагу своїм зручним та красивим покриттям. Далі – благоустрій прилеглої території. Зокрема, тут заплановано встановити лавки нового дизайну та привести у відповідність зелені насадження.

«Найближчим часом ми також маємо на меті облаштувати територію навколо пам’ятника загиблим партизанкам-радисткам - Вірі Бірюковій та Зої Зародовій» - зазначає Василь Козак.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь