Члени адміністративної комісії розглянули питання стосовно громадян, які порушили правила благоустрою

Дата: 22.03.2021 15:52
Кількість переглядів: 583

 

Під головуванням першого заступника міського голови Івана Гангала, сьогодні, 22 березня, відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Участь у засіданні взяли заступник голови адмінкомісії - секретар міської ради Любов Степаненко, члени комісії та особи, стосовно яких розглядались справи.

На порядок денний було винесено 2 протоколи про адміністративні правопорушення, складені працівниками правоохоронних органів, стосовно жителя міста Сокиряни, який зібрав побутові відходи та сміття у великих об’ємах на території міста, чим своїми діями порушив державні стандарти, норми і правила у сфері благоустрою та викликав невдоволення жителів громади. За вказану діяльність чоловік вже не вперше притягується до адміністративної відповідальності.

Якщо особа, яка вчинила кілька адміністративних правопорушень, справи про які одночасно розглядаються одним і тим же органом (посадовою особою), стягнення накладається в межах санкції встановленої за більш серйозне правопорушення з числа вчинених. Відтак, члени комісії, керуючись чинним законодавством, ухвалили рішення накласти на вищевказаного громадянина стягнення в максимальному обсязі – 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1360 гривень. Як запевнив сам житель міста Сокиряни, даною діяльністю більше займатися не буде, а навпаки, всіляко трудитиметься для забезпечення благоустрою міста.

Також, на розгляд членів адміністративної комісії надійшов протокол, складений провідним інспектором комунального підприємства «Київ-благоустрій» виконавчого органу Київської міської ради, про адміністративне правопорушення стосовно жителя села Вітрянка, яким було порушено правила благоустрою, а саме невчасне очищення території, прилеглої до будівельного майданчика, від снігу. Оскільки справа про адміністративні правопорушення має розглядатися адміністративною комісією за місцем проживання порушника та врахувавши той факт, що громадянин, стосовно якого складено протокол, на засідання не з’явився, але в телефонній розмові не заперечував проти сплати стягнення, члени комісії ухвалили рішення накласти на нього адміністративне стягнення у розмірі сорока неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або – 680 гривень.

Нагадаємо, що адміністративна комісія – колегіальний орган, який створено для розгляду і вирішення справ про адміністративні правопорушення, за винятком справ, віднесених кодексом України про адміністративні правопорушення до відання інших органів.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь