В Сокирянській лікарні працюватиме мобільна УЗД установка

Дата: 23.03.2021 18:00
Кількість переглядів: 795

 

Днями, в рамках реалізації програми «Велике будівництво», для потреб Сокирянської лікарні надано сучасний ультразвуковий апарат. Портативна ультразвукова діагностична система LOGIQ E експертного класу - повністю цифрове переносне багатоцільове обладнання. За словами фахівців, універсальність, компактні розміри, відмінна візуалізація і легкість у використанні УЗД-апарату ідеально підходять для діагностики захворювань опорно-рухового апарату, в ревматології, малоінвазивних втручань, анестезії та усунення болю, екстреної медичної допомоги та інтенсивної терапії. Особливо корисною апаратура буде для невідкладної діагностики при хірургічних втручаннях.

За даними розробника техніки, портативний ультразвуковий сканер однаково ефективно вирішує діагностичні завдання при проведенні абдомінальних, судинних, кардіологічних, акушерсько-гінекологічних досліджень і дослідженні поверхневих органів. Дозволяє легко працювати з різними пацієнтами від новонароджених.

Ультразвукову діагностичну систему LOGIQ E планують здати в експлуатацію вже найближчим часом.

Як уже повідомлялось раніше, в рамках впровадження програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України, реконструйовано приймальне відділення Сокирянської лікарні, оновлено фасад, облаштовано покрівл’ю для в’їзду, забезпечено належний доступ для маломобільних груп населення. Поряд з реконструкцією приміщення також передбачалось забезпечення відділення сучасним медичним обладнанням. На даний час для потреб лікарні надано сучасний комп’ютерний томограф, новітній рентген апарат, а, днями, доставили і нову портативну УЗД установку.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь