Відбулось спільне засідання постійних комісій Сокирянської міської ради

Дата: 24.03.2021 13:25
Кількість переглядів: 560

 

Сьогодні, 24 березня, відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради, яке провів голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Валерій Степаненко. Участь у роботі взяли заступник міського голови Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко, депутати, начальники структурних підрозділів та керівники підприємств, установ, організацій громади за окремим списком.

Відтак, на засіданні постійних комісій розглянуто 27 питань порядку денного. Зокрема, йшлося про призначення директорів закладів загальної середньої та дошкільної освіти, обговорено питання про об’єднання деяких старостинських округів та про припинення повноважень виконуючих обов’язки старост окремих населених пунктів громади.

Також депутати розглянули низку Програм, спрямованих на розвиток життєдіяльності краю. Серед яких: забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації, підвищення ефективності діяльності підрозділів Чернівецького прикордонного загону, а також діяльності Сокирянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, «Програма безпеки» на території Сокирянської громади, цільова програма фінансової підтримки КП «Телерадіоорганізація «Сокиряни», а також програма благоустрою населених пунктів Сокирянщини.

Під час спільного засідання постійних комісій обговорено і зміну засновників та назв комунальних закладів культури Сокирянщини, приділено увагу питанням, які стосуються об’єктів комунальної власності громади та розглянуто проекти рішень про внесення змін до міського бюджету.

В цілому проекти рішень, включені до порядку денного, були погоджені та рекомендовані до розгляду на черговій п’ятій сесії Сокирянської міської ради VІІІ скликання.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь