Анатолія Білоткача призначено старостою Михалківського старостинського округу

Дата: 26.03.2021 15:15
Кількість переглядів: 950

 

На п’ятій сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання депутати ухвалили рішення про припинення повноважень виконуючих обов’язки старост Михалківського та Лопатівського старостинських округів.

Врахувавши думку жителів села Лопатове, депутати проголосували за об’єднання Лопатівського та Шебутинецького старостинських округів у Шебутинецький старостинський округ. Відповідно, до округу будуть включені села Лопатів, Покровка та Шебутинці, з адміністративним центром у селі Шебутинці. Старостою Шебутинецького старостинського округу є Чорний Віталій Петрович.

Поряд з цим, за пропозицією міського голови Василя Козака, старостою Михалківського старостинського округу призначено Анатолія Білоткача. Анатолій Іванович народився та виріс в селі Непоротове. Має досвід роботи в органах місцевого самоврядування. Впродовж двох років працював на посаді заступника Новодністровського міського голови, обирався депутатом Сокирянської районної ради, Новодністровської міської ради, на даний час є депутатом Дністровської районної ради. Має досвід роботи в сфері житлово-комунального господарства – впродовж шести років очолював комунальне підприємство «Новодністровський житловик».


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь