Питання реконструкції вулиці Михайла Грушевського було обговорено з підприємцями та громадськістю

Дата: 29.03.2021 10:03
Кількість переглядів: 538

 

Вулицю Михайла Грушевського, що знаходиться в центрі міста Сокиряни, планується реконструювати та здійснити її благоустрій, з тим, аби вона була зручна для використання жителями громади та мала відповідний естетичний вигляд. Фахівцями міської ради розроблено попередній макет візуалізації реконструкції, який обов’язково буде винесено на розгляд громадськості міста.

З метою попереднього узгодження пропонованих заходів, було проведено громадське обговорення з приватними підприємцями, які безпосередньо здійснюють діяльність на вказаній вулиці. До участі також запрошено представників громадськості, депутатів міської ради. Роз’яснення присутнім надали представники міської ради. Йшлося також про необхідність видалення 16 дерев породи каштан.

Як зауважили учасники зустрічі, зокрема, й самі підприємці, частина дерев вже вичерпала свій природній ресурс і перебувала в аварійному стані. У зв’язку з тим, що насадження розташовані в притул до проїжджої частини, вони можуть нести небезпеку перехожим громадянам. Присутні на зустрічі підприємці відмітили, що дерева, які розташовані поблизу території для обслуговування закладів торгівлі, руйнують прилеглу територію та фундамент самих будівель. Учасники зустрічі дійшли висновку щодо доцільності видалення зазначених дерев. Відповідне рішення зафіксовано Протоколом громадських обговорень.

Поряд з цим, решту рядів каштанів не видаляються.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь