Рівень захворюваності жителів Сокирянщини на COVID-19 щодня зростає

Дата: 29.03.2021 11:04
Кількість переглядів: 441

 

Станом на 29 березня в стаціонарних відділеннях Сокирянської лікарні перебуває 69 осіб, з них - 54 пацієнти мають підтверджений діагноз – «коронавірус». За останню добу госпіталізовано 2 людей з підозрою на хворобу. 15 громадян очікують результатів ПЛР-тестування.7 пацієнтів перебувають у важкому стані та потребують постійної дотації кисню. 47 людей – на періодичній кисневій дотації. 5 осіб – в реанімації.

Нажаль, за останні дві доби двоє осіб померло. Висловлюємо рідним співчуття. Загиблі - жителі міст Новодністровськ та Сокиряни. За словами медиків, вони мали серйозні супутні захворювання.

Вдома лікується 68 хворих з діагнозом «коронавірус». Громадяни мають легкий перебіг хвороби та перебувають під постійним супроводом сімейних лікарів. Найбільше хворих в місті Сокиряни – 25 осіб, 9 хворих в селі Коболчин, 8 – у Романківцях, 6 – у Білоусівці, 6 – в селі Михалкове, 4 – в селі Грубна, 5 – в Сербичанах, 3 – у Вітрянці, по 1 в селах Кулішівка та Вашківці.

Гранична кількість хворих на «коронавірус», яким можуть стаціонарно надати допомогу у Сокирянській лікарні – 90 осіб. Це люди, які одночасно можуть бути під’єднані до кисню. Якщо хворих, яким буде потрібен кисень, стане більше зазначеної кількості, доведеться застосовувати метод медичного сортування.

Шановні жителі Сокирянщини! Епідеміологічна ситуація в краї дуже складна. Ми мусимо розуміти, що наше здоров’я та здоров’я наших близьких залежить в першу чергу від нас. Від того, наскільки відповідально кожен з нас буде ставитись до протиепідемічних вимог та обмежень, буде залежати рівень навантаження на лікувальну систему громади та лікарів зокрема.

Будьте свідомими та відповідальними. Ваше відповідальне ставлення та розуміння всієї серйозності ситуації може врятувати життя тому – кому це буде дійсно потрібно.

Не відвідуйте громадських місць без нагальної потреби. У разі необхідності виходу з дому використовуйте маски, дезінфектори, дотримуйтесь соціальної дистанції та уникайте масового скупчення людей.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь