Центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради отримав нові меблі та комп’ютерне обладнання

Дата: 29.03.2021 14:50
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Сучасне обладнання та нові меблі, досвідчені фахівці та створені для комфортного надання адміністративних послуг умови – так сьогодні виглядає центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради. Реконструкція Центру розпочалась рік тому в рамках реалізації міжнародної програми «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами.

Центр надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради має громадську приймальню, основний офіс, офіси для оформлення і видачі документів та паспортів, кімнати для самообслуговування відвідувачів, дитячу ігрову кімнату. Тепер тут можуть отримувати послуги, не відчуваючи незручностей, всі без виключення категорії громадян - і матусі з маленькими дітками, і громадяни з обмеженими фізичними можливостями, і люди похилого віку, адже приміщення обладнане з урахування їх потреб.

«Наше основне завдання – щоб людям було зручно і комфортно отримувати потрібні послуги» - наголошує міський голова Василь Козак. З цією метою в приміщенні, де розташовано ЦНАП, також розміщено відділ регулювання земельних відносин та екології, відділ муніципальної інспекції, бюро технічної інвентаризації та землевпорядна організація.

В рамках реалізації Програми, європейські партнери зобов’язувались надати методичну та консультаційну підтримку в модернізації Центру надання адміністративних послуг, провести навчання для фахівців, а також забезпечити установу меблями, технікою та програмним забезпеченням - на загальну суму близько трьох мільйонів гривень. Поряд з цим, Сокирянська міська рада гарантувала виділення приміщення для майбутнього адміністративного органу, здійснення його ремонту та облаштування згідно вимог відкритого простору - доступного для різних верств населення.

Однак, зобов’язання щодо ремонту приміщення, з незрозумілих причин, міська рада минулого скликання так і не виконала. У зв’язку з цим, у жовтні  2020 року європейські партнери висловили занепокоєння щодо зриву Програми.

 Завдяки безпосередньому втручанню міського голови Василя Козака, проект вдалось зберегти. В стислі терміни приміщення було відремонтовано та приведено у відповідність до встановлених норм. В рамках реалізації програми здійснено професійне навчання фахівців Центру.

В свою чергу європейські партнери, вчасно надали меблі для облаштування центру надання адміністративних послуг міської ради. Днями, прибуло  комп’ютерне обладнання, яке найближчим часом встановлять фахівці компанії – постачальника.

 

 


 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь