Шановні жителі громади! На території Сокирянщини погіршується ситуація з поширенням інфекції COVID-19

Дата: 30.03.2021 10:08
Кількість переглядів: 629

 

За минулу добу до стаціонарних відділень Сокирянської лікарні госпіталізовано 22 особи. Одна людина померла. Висловлюємо співчуття рідним.

Наразі в лікарні перебуває 74 пацієнти, 46 з яких мають підтверджений діагноз – коронавірус, 28 людей очікують результатів ПЛР-тестування. 47 осіб потребують періодичної дотації кисню, 7 – у важкому стані і на кисневій дотації перебувають постійно. П'ять громадян – в реанімації. Загалом, потужності лікарні дозволяють одночасно забезпечити подачу кисню 90 хворим.

За словами медиків, пацієнти, які госпіталізуються, перебувають у вкрай важкому стані. Інфікуються не тільки люди похилого віку, але й молодь, і навіть діти. Максимальна кількість людей, які можуть бути госпіталізовані до стаціонарних відділень Сокирянської лікарні – 101. Враховуючи кількість пацієнтів, які надійшли за останню добу, за кілька днів медична установа буде переповнена. Медики ні фізично, ні технічно не зможуть надавати допомогу хворим.

Шановні жителі громади! Ситуація вкрай серйозна. Відповідальне ставлення до карантинних обмежень може суттєво зменшити навантаження на медичну систему громади та лікарів, та найголовніше – врятувати чиєсь життя.

Уникайте місць масового скупчення людей. Не відвідуйте територій загального користування без нагальної потреби. Використовуйте засоби персонального захисту та дезінфектори, дотримуйтесь соціальної дистанції.

Поважайте себе та медиків! Залишайтесь вдома!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь