За кошти освітньої субвенції в нинішньому році планується відремонтувати низку об'єктів сфери освіти Сокирянської громади

Дата: 30.03.2021 12:11
Кількість переглядів: 510

 

Сокирянський міський голова Василь Козак провів нараду з керівником відділу освіти Галиною Рябко, начальником фінансового управління міської ради Наталією Настасій, директором комунального підприємства міської ради «Сокирянське упраління капітального будівництва» Євгенієм Бушовським стосовно використання коштів освітньої субвенції, яка надійшла у 2020 році.

Варто зауважити, що асигнування мають цільове призначення і використати їх можна тільки на поліпшення матеріально-технічної бази освітніх установ. Відтак, в ході наради обговорювалось питання здійснення капітальних ремонтів закладів освіти Сокирянської громади у 2021 році.

Зокрема, планується здійснити ремонт даху спортзалу Романковецького ліцею імені К.Ф.Поповича, ремонт покрівлі Селищанського навчально-виховного комплексу та Шебутинецького ліцею. Поряд з цим, передбачається ремонт системи теплопостачання Гвіздовецького ліцею, а також заміна котлів у Селищанському навчально-виховному комплексі та Шебутинецькому ліцеї.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь