За кошти освітньої субвенції в нинішньому році планується відремонтувати низку об'єктів сфери освіти Сокирянської громади

Дата: 30.03.2021 12:11
Кількість переглядів: 497

 

Сокирянський міський голова Василь Козак провів нараду з керівником відділу освіти Галиною Рябко, начальником фінансового управління міської ради Наталією Настасій, директором комунального підприємства міської ради «Сокирянське упраління капітального будівництва» Євгенієм Бушовським стосовно використання коштів освітньої субвенції, яка надійшла у 2020 році.

Варто зауважити, що асигнування мають цільове призначення і використати їх можна тільки на поліпшення матеріально-технічної бази освітніх установ. Відтак, в ході наради обговорювалось питання здійснення капітальних ремонтів закладів освіти Сокирянської громади у 2021 році.

Зокрема, планується здійснити ремонт даху спортзалу Романковецького ліцею імені К.Ф.Поповича, ремонт покрівлі Селищанського навчально-виховного комплексу та Шебутинецького ліцею. Поряд з цим, передбачається ремонт системи теплопостачання Гвіздовецького ліцею, а також заміна котлів у Селищанському навчально-виховному комплексі та Шебутинецькому ліцеї.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь