Стадіон «Колос», що в місті Сокиряни, планується реконструювати

Дата: 30.03.2021 17:11
Кількість переглядів: 747

 

Урядом затверджено Порядок та умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток спортивної інфраструктури в рамках реалізації Програми Президента України «25 спортивних магнітів». Відповідно, відділом економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради розроблено проект реконструкції стадіону «Колос», який планується реалізувати в рамках зазначеної Програми. Фахівцями відділу здійснено технічну візуалізацію об’єкту, визначено основні аспекти його інфраструктури та облаштування. Наразі, розроблений проект повинен пройти відповідний конкурсний відбір та погоджувальні експертизи.

Стадіон «Колос» є важливим об’єктом спортивної інфраструктури. Адже на території Сокирянської територіальної громади, де проживає більше 37 тисяч мешканців, серед яких майже 9 тисяч дітей віком до 18-ти років, повинно бути місце з належним покриттям, на якому можна безпечно займатися спортом, проводити тренування, спортивні змагання та грати у футбол, волейбол, баскетбол як спортсменам так і пересічним жителям громади. Враховуючи той факт, що на території громади часто проводяться змагання із залученням учасників з іноземних держав, виникає необхідність облаштування спортивного об’єкту, який би відповідав рівню європейських країн-сусідів.

Покриття стадіону та відсутність відповідних культурно-побутових і адміністративних будівель вже не відповідає сучасним нормам та вимогам. Відсутня й інфраструктура, необхідна для занять спортом мало мобільним верствам населення, серед яких більше сотні дітей-інвалідів.

Сокирянською міською радою вживаються заходи щодо всебічного розвитку сфери фізичної культури і спорту, яка є важливою компонентною складовою соціальної політики громади. Особлива увага приділяється об’єктам спортивної інфраструктури. Реконструйований стадіон не тільки дасть можливість проводити змагання та забезпечити заняття спортом для населення на належному рівні. Оновлений об’єкт надасть привабливого та гармонійного вигляду центру міста Сокиряни в цілому.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь