В освітньо-мистецькому центрі міста Сокиряни продовжуються внутрішні роботи

Дата: 31.03.2021 13:31
Кількість переглядів: 588

 

Внутрішні роботи, які проводяться в освітньо-мистецькому центрі міста Сокиряни, не вщухають ні на день. Адже, згідно з проектом, Палац культури повинен відповідати європейському зразку та всім правилам і нормам безпеки.

Наразі, проводиться монтаж системи пожежогасіння: встановлено кільцевий трубопровід мережі, виконано буріння технологічних проходок та фарбування і очистка трубопроводу, а також встановлено необхідні підвіси для безпечного кріплення мережі. Заплановано і поставку матеріалів для системи пожежогасіння. Також, проведено внутрішні оздоблювальні роботи для комутаційного апарату в серверному приміщенні.

Освітньо-мистецький центр, як особливо значимий об’єкт архітектури громади, потребує і охорони, адже під пильним наглядом повинно бути все матеріально-технічне забезпечення та територія Палацу культури в цілому. Нажаль, часто трапляються випадки варварського видалення зелених насаджень на території закладу та прилеглого меморіального комплексу. Відтак, виконавцями робіт виконано монтаж шаф для сигналізації та встановлено кабельну продукцію для облаштування системи охорони центру, здійснено встановлення та підключення системи периметрального відеонагляду та виконано пусконалагоджувальні роботи.

Не залишається поза увагою і благоустрій прилеглої до освітньо-мистецького центру території. Днями, за дорученням Сокирянського міського голови Василя Козака, працівники відділу культури міської ради провели роботу по висаджуванню дерев, кущів та інших насаджень на вказаній місцевості, що значно покращить зовнішній вигляд території та її ландшафтний дизайн.

Зазначимо, що будівництво освітньо-мистецького центру розпочато ще в 1989 році та довгих 20 років тут стояли лише зведені стіни і лише у 2012 році роботи було відновлено. Наразі, у 2021 році заплановано повністю завершити будівництво та облаштування Палацу культури і здати його в експлуатацію. В мистецькому центрі передбачено розмістити концерт-хол на 500 місць, 3D-кінотеатр на 117 місць, електронну та дитячу бібліотеки, художню та музичну школи, приміщення для творчих колективів, лекційну, хореографічну та тренажерну зали, функціонуватиме відділення РАЦСу.

«Ми докладаємо максимум зусиль для того, аби освітньо-мистецький центр був зданий в експлуатацію у заплановані терміни, а наші діти мали відповідні, гідні умови для належного виховання, навчання та розвитку» - зауважує міський голова Василь Козак.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь