Обговорено питання реконструкції стадіону в місті Сокиряни

Дата: 31.03.2021 15:00
Кількість переглядів: 407

 

Сьогодні, 31 березня, Сокирянський міський голова Василь Козак спільно з начальником відділу економічного розвитку, залучення інвестицій та комунальної власності міської ради Андрієм Маркевичем, начальником відділу культури і спорту Євгеном Пленгеєм, директором Сокирянської дитячо-юнацької спортивної школи Федором Блинду, директором комунального підприємства міської ради «Сокирянське управління капітального будівництва» Євгенієм Бушовським та представниками проектної оргнанізації, яка розроблятиме проектно-кошторисну документацію на реконструкцію спортивного поля, обговорили основні напрямки робіт, визначили ключові аспекти, які передбачається реалізувати.

Як зауважує міський голова Василь Козак, Урядом виділено кошти на реконструкцію 25 спортивних об'єктів по території України. Сокирянська міська рада перша з громад області, яка спробує взяти участь у конкурсному відборі на фінансування. «На розробку проекту - тиждень часу, але ми зробимо все можливе, аби отримати цей грант» - пояснює Василь Козак. «Маємо домовленості з підприємством, яке розроблятиме відповідну документацію, стосовно максимально оперативного розроблення всіх необхідних документів» - зауважив міський голова.

Відповідно до проекту, на стадіоні «Колос» планується облаштувати сучасні бігові доріжки, спортивне поле з якісним штучним покриттям. Передбачається комплексна заміна та оформлення місць для глядачів, ремонт адмінбудівлі об'єкту із облаштуванням роздягалок, душових кабін та внутрішніх вбиралень. Окрім того, планується реконструкція баскетбольних та волейбольних майданчиків, які роташовані на території стадіону. Як зазначають фахівці, одну з них також можна буде використовувати для гри в теніс. В рамках реалізації проекту передбачено заміну огорожі об'єкту, встановлення належної системи освітлення та відеонагляду.

Сьогодні, в ході позачергового засідання виконавчого комітету міської ради, прийнято рішення виділити кошти з місцевого бюджету на розробку проектно-кошторисної документації, а також, у разі якщо проект пройде конкурсний відбір, взяти дольову участь у співфінансуванні об'єкту, яка згідно з умовами фінансування, має становити не менше 10% загальної вартості робіт.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь