Ремонт інфекційного відділення Сокирянської лікарні – це одне з першочергових завдань нинішнього року

Дата: 31.03.2021 15:03
Кількість переглядів: 763

 

В кінці січня поточного року депутати Сокирянської міської ради прийняли рішення спрямувати кошти вільного залишку міського бюджету, у сумі трохи більше п'ятисот тисяч гривень, на капітальний ремонт покрівлі та заміну системи енергопостачання інфекційного відділення Сокирянської лікарні. Із настанням сприятливих погодних умов розпочато ремонтні роботи, які, наразі, перебувають на стадії завершення.

Сьогодні, 31 березня, на об’єкті побував міський голова Василь Козак. Спільно з представниками підрядної організації було окреслено коло робіт, які планується здійснити найближчим часом. Зокрема, після завершення капітального ремонту будівлі, буде розпочато роботи із оновлення системи внутрішньої електромережі.

«У зв'язку із використанням кисневих концентраторів та необхідністю встановлення джерела автономного живлення для безперебійного електропостачання, у разі аварійного відключення електроенергії, існуюча система електропостачання закладу морально та технічно застаріла» - наголошує Василь Козак. «Відтак, її потрібно замінити, аби не допустити знеструмлення закладу, особливо в період, коли там перебувають хворі, які потребують постійної дотації кисню».

Інфекційне відділення має хороше розміщення, оскільки приміщення розташоване окремо від основного корпусу лікарні. Заклад обладнаний ізольованими одна від одної кімнатами для перебування хворих. Окрім того, інфекційне відділення оснащено сучасною системою очистки стічних вод BIOTAL. Це єдина у світовій практиці система автономної каналізації, яка має 7-ми програмне автоматичне регулювання потужності, в залежності від витрати стічних вод, що економить до 70% електроенергії. Поряд з цим, система забезпечує ефективну очистку та знезараження стічних вод інфекційного відділення настільки надійно, що очищена вода має параметри води технічного призначення і є абсолютно безпечною.

«Реалії сьогодення показують, що в боротьбі з коронавірусом потрібно бути максимально забезпеченим необхідним обладнанням та відповідними умовами для надання допомоги хворим. А в нашому відділенні, за умови повноцінного залучення до роботи обох поверхів, одночасно може перебувати 50 осіб» - зауважує Василь Козак. «Тому, після завершення робіт із заміни системи енергопостачання відділення, ми почнемо працювати над утепленням та ремонтом фасаду закладу. Також буде здійснено відповідний благоустрій прилеглої до установи території» - зазначив міський голова.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь