Відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 31.03.2021 17:13
Кількість переглядів: 353

 

При міському голові Василю Козаку відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Сокирянської міської ради. У зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, засідання відбулось у форматі он-лайн. Участь у роботі виконавчого комітету взяли секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій, секретар виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко.

На порядку денному розглянуто питання призначення у населених пунктах громади осіб, відповідальних за здійснення реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації громадян, внесено зміни до міського бюджету, в частині здійснення невідкладних видатків, а також розглянуто низку питань у сфері благоустрою.

В ході засідання міський голова Василь Козак звернув увагу старост на необхідність приведення у належний санітарний стан територій населених пунктів громади. Особливо - на впорядкування сміттєзвалищ та визначив завдання в найкоротші терміни призначити осіб, які відповідатимуть за їх належне утримання.

Обговорено також питання поширення інфекції COVID-19. «Кількість хворих щодня зростає. Максимальна кількість людей, яким в стаціонарах може надати допомогу Сокирянська лікарня – 90. Якщо хворих буде більше, ситуація буде критичною. На сьогодні в інфекційних відділеннях перебуває 74 особи» - зауважує міський голова Василь Козак. За словами медиків, громадяни, які госпіталізуються до стаціонарних відділень, одразу потребують дотації кисню. Навіть пацієнти, які подолали хворобу та отримали негативний результат ПЛР-тестування, після виписки переводяться до інших відділень і продовжують отримувати кисневу дотацію, оскільки самостійно дихати не можуть. Відтак, міський голова закликав старост населених пунктів громади роз’яснювати людям, що ситуація наближається до критичної. Рівень поширення інфекції напряму залежить від поведінки населення і дотримання санітарних норм.

Жителів громади закликають уникати місць масового скупчення людей, утриматись від відвідування територій загального користування, громадських місць без нагальної потреби. З метою збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих – залишатись вдома.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь