Звернення Сокирянської міської ради до жителів Сокирянщини

Дата: 01.04.2021 10:52
Кількість переглядів: 379

 

Шановні жителі Сокирянської громади! На території Сокирянщини значно ускладнилась ситуація з поширенням інфекції COVID-19.

Наразі, у стаціонарних відділеннях лікарні перебуває 80 осіб, з них у 51 пацієнта підтверджений діагноз – «коронавірус», 29 осіб очікують результатів ПЛР-тестування. 7 людей у важкому стані і постійно перебувають на кисневій дотації, 5 осіб – в реанімації. 47 громадян не можуть дихати без періодичного використання кисневих концентраторів. За поточний тиждень троє людей померло від коронавірусу. Висловлюємо рідним співчуття.

За останню добу до лікарні госпіталізовано 12 осіб. Загальна кількість хворих з діагнозом «коронавірус», яким одночасно можуть надати допомогу в стаціонарі – 90 осіб. Якщо людей поступатиме більше зазначеної кількості, надати їм допомогу медики не матимуть змоги ні технічно, ні фізично.

Як зазначають лікарі, громадяни, яких госпіталізують до лікарні, перебувають у вкрай важкому стані і практично всі одразу потребують дотації кисню. Ступінь ураження легень пневмонією перебуває на рівні 15-30 відсотків і вище. Хворіють всі без виключення. І люди з супутніми хворобами, і молоді люди, і діти. Вірус постійно мутує і ніхто не може спрогнозувати яким чином він поведе себе в кожній окремій ситуації.

Медики зауважують, що єдиним дієвим способом вберегтись від інфікування є самоізоляція. Шановні жителі громади! Ми мусимо усвідомити, що наше благополуччя та здоров'я залежить виключно від нас самих. Уникнайте місць масового скупчення людей. Не відвідуйте без нагальної потреби закладів та територій загального користування. Користуйтесь засобами індивідуального захисту та дезінфекторами. Пам'ятайте, що нехтуючи встановленими санітарними правилами та обмеженнями ви, в першу чергу, наражаєте на небезпеку себе та своїх рідних.

Поважайте важку працю лікарів, які заради нашого здоров'я та благополуччя щоденно наражають на небезпеку своє життя.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь