Обговорено питання формування безпечного середовища для дітей та профілактику дитячої злочинності

Дата: 01.04.2021 15:21
Кількість переглядів: 375

 

Для того, аби обговорити питання формування безпечного середовища для дітей та профілактику дитячої злочинності, відбулась робоча зустріч у онлайн форматі із працівниками територіальних підрозділів поліції, відділів освіти та служб захисту дітей Чернівецької області. До участі у відеоконференції долучились і начальник відділу освіти міської ради Галина Рябко, керівник служби у справах дітей Інна Мельник та заступник начальника відділення поліції №1 (м.Сокиряни) Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області Сергій Шевчук.

В ході заходу розглянуто аналітичні дані стосовно дитячих правопорушень та бездоглядності, обговорено питання взаємодії задля покращення у освітніх закладах безпечного середовища, представлено досвід позитивних та дієвих форм роботи з учнівською молоддю краю та озвучено нові пропозиції. Серед важливих тем – регулювання проблем булінгу та безпека віртуального простору.

За результатами онлайн-зустрічі прийнято рішення активізувати роботу у напрямку долучення представників поліції до освітнього процесу в закладах освіти, шляхом проведення профілактичних та навчальних бесід з учнівською молоддю; закріпити за кожним навчальним закладом відповідного поліцейського, який проводитиме відповідну роботу; організувати батьківський онлайн-форум «Відповідальність батьків або осіб, що їх замінюють, за вчинки неповнолітніх»; накреслити план роботи та розробити відповідний план заходів для попередження виникнення дитячої злочинності.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь