Інформація про стан поширення інфекції, спричиненої COVID-19 на території Сокирянської громади

Дата: 02.04.2021 10:14
Кількість переглядів: 630

 

Станом на 02 квітня 2021 року, в стаціонарних відділеннях районної лікарні перебуває 79 осіб з діагнозом «коронавірус». За останню добу госпіталізовано 11 людей з підозрою на хворобу.

Наразі у 51 пацієнта підтвердився діагноз COVID-19, 28 людей очікують результатів ПЛР-тестування. 9 хворих – у важкому стані та потребують постійної дотації кисню. 47 пацієнтів – мають проблеми з диханням та періодично використовують кисневі концентратори. 7 людей перебувають в реанімації.

Значна кількість хворих і на амбулаторному лікуванні – 58 людей. Серед них: 21 житель міста Сокиряни, 10 мешканців села Коболчин, 6 – із села Білоусівка, у Романківцях – 5, по 4 людини – із сіл Вітрянка та Михалкове, 3 – із Грубно, у селі Вашківці – 2 жителі, та по 1 людині із Струмка, Волошкова та Сербичан.

З кожним днем ситуація з розповсюдженням коронавірусу ускладнюється. Ми повинні усвідомити, що тільки від нас залежить з якою швидкістю ширитиметься COVID-19 та розуміти, що від нашої поведінки може залежати і чиєсь життя.

Закликаємо жителів Сокирянщини залишатись вдома та не нехтувати правилами карантину! Відвідування центру територіальної громади без нагальної потреби може бути джерелом інфікування, адже тут щоденно спостерігається значне скупчення людей.

Якщо надалі вірус стрімко розповсюджуватиметься серед населення громади, то медична система громади не витримає навантаження. Адже, загальна кількість хворих з діагнозом «коронавірус», яким одночасно можуть надати допомогу в стаціонарі – 90 осіб. Якщо людей надходитиме більше зазначеної кількості, надати їм допомогу медики не матимуть змоги ні технічно, ні фізично.

Шановні мешканці Сокирянщини, дотримуйтесь трьох простих правил протиепідемічної безпеки – зберігайте дистанцію, носіть маски та користуйтеся санітайзерами. Не відвідуйте місць масового скупчення людей! Свято ж не залежить від гучної компанії! Головне – зберегти своє здоров’я, яке так легко втратити.

Не наражайте на небезпеку підступної хвороби ні себе, ні своїх рідних! Задля власної безпеки та безпеки своїх близьких - залишайтесь вдома!

Поважайте та шануйте працю наших медиків, які задля нашого благополуччя щоденно наражають на небезпеку власне життя та по двадцять чотири години працюють в захисних костюмах.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь