Міський голова Василь Козак взяв участь у засіданні колегії відділу освіти

Дата: 02.04.2021 12:16
Кількість переглядів: 483

 

Розглядали педагоги громади низку важливих для розвитку сфери освіти питань. Участь у роботі взяли міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, голова профспілкової організації педагогічних працівників Анатолій Полонко.

Зокрема, заслухано питання щодо формування безпечного середовища для дітей та профілактики злочинності. Обговорено стан виконання Плану заходів щодо національно-патріотичного виховання дітей та молоді закладами освіти; проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року; проведення атестації педагогічних працівників та керівних кадрів закладів освіти громади. Розглянуто низку важливих організаційних питань.

Йшлося на засіданні й про подальший формат роботи закладів загальної середньої освіти громади в умовах карантину. Як зауважив міський голова Василь Козак, ситуація з поширенням коронавірусу на території громади критична. Кожен день до лікарні госпіталізується 10 і більше людей. 30 березня медики госпіталізували 22 особи з симптомами хвороби. Максимальна кількість людей з коронавірусом, яким фізично і технічно Сокирянська лікарня може надати допомогу – 90, на даний час в стаціонарах перебуває 79 осіб. У зв'язку з цим, в ході засідання колегії, було прийнято рішення не розпочинати навчальний процес в загальноосвітніх навчальних закладах громади в стаціонарному режимі. «Як тільки рівень захворюваності на Сокирянщині впаде і кількість зайнятих ліжок в інфекційному відділенні буде нижче 60, ми повернемось до розгляду питання про початок традиціного навчання в школах» - зазначив Василь Козак.

Окрім того, міський голова звернув увагу керівників закладів освіти на здійснення благоустрою прилеглих території та закликав долучитись до впорядкування територій населених пунктів, кладовищ, місць поховання учасників Другої світової війни. "Прибирати території та підтримувати їх чистоту потрібно спільно – тоді буде результат" – наголошує Василь Васильович.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь