Території закладів освіти Сокирянщини активно впорядковують

Дата: 02.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 668

 

В рамках проведення місячника санітарної очистки території Сокирянщини, який проходить за розпорядженням Сокирянського міського голови Василя Козака, колективи навчальних закладів громади активно працюють над озелененням та благоустроєм шкільних подвір'їв.

Днями, колективом Гвіздівецького ліцею впорядковано прилеглу до закладу освіти місцевість. Також, з метою озеленення та покращення естетичного стану шкільної території, колективом ліцею висаджено садові юки, ялини, кущі гібіскуса. Тривають роботи по висадці кущів самшита.

Долучились до благоустрою та озеленення шкільної території і у Грубнянському навчально-виховному комплексі, де традиційно стартувала Всеукраїнська акція «За чисте довкілля», до якої долучились батьки та технічний персонал закладу. Спільними зусиллями впорядковано територію спортивного майданчика та навчально-виховного комплексу в цілому. Далі – заплановано висадити нові зелені насадження: квіти, кущі, дерева, для того, аби заклад освіти приваблював своїм оновленим виглядом.

Активно до благоустрою та озеленення своїх територій взялись також колективи Романковецької та Сокирянської гімназій. Спільними зусиллями освітяни прибрали територію своїх закладів та забезпечити її озеленення.

Варто зауважити, що спецтехніку, для буріння ям під саджанців організували директори та колективи навчальних закладів, а самі зелені насадження надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство». Як зауважує міський голова Василь Козак, така спільна робота і бажання зробити своє життя кращим – є запорукою успішного розвитку громади та гарним прикладом для наслідування.

Зазначимо, що відповідно до розпорядження міського голови Василя Козака, весняний місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Сокирянщини триватиме до 12 квітня, але підтримувати належний стан об’єктів господарювання та територій необхідно щоденно, тому закликаємо жителів громади виявити активність у впорядкуванні своїх обійсть та прилеглої місцевості.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь