В місті Сокиряни виявлено роботу підпільного закладу гральних автоматів

Дата: 03.04.2021 17:57
Кількість переглядів: 807

 

Сьогодні, 03 квітня, міський голова Василь Козак виявив в місті Сокиряни заклад, який підпільно здійснював діяльність у сфері грального бізнесу.

Приміщення, яке зовні немає жодних вивісок, в середині вміщує 14 місць для гри в азартні ігри за допомогою персональних комп’ютерів та мережі Інтернет. Варто зауважити, що власниці закладу, в приміщенні не було. З підприємицею раніше проводилась розмова, в ході якої вона повідомила, що грального закладу в приміщенні немає.

В ході перевірки, в приміщенні були присутні громадяни, які грали в азартні ігри. Потрапити до клубу могли тільки постійні клієнти або ті, кого вони рекомендували власникам. За виявленим фактом було викликано представників правоохоронних органів.

Нагадаємо, що відповідно до ст.203-2 Кримінального кодексу України, організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор, що видається відповідно до закону, або випуск чи проведення лотерей особою, яка не має статусу оператора лотерей, або організація чи функціонування закладів з метою надання доступу до азартних ігор чи лотерей, які проводяться в мережі Інтерне, караються штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь