Продовжується весняний місячник санітарної очистки території Сокирянщини

Дата: 05.04.2021 14:48
Кількість переглядів: 553

 

Весняний місячник санітарної очистки території Сокирянщини, який проходить за розпорядженням Сокирянського міського голови Василя Козака, активно згуртовує колективи закладів освіти, культури та соціальної сфери, а також всіх небайдужих жителів громади, задля того, аби впорядкувати краєвиди Сокирянщини та покращити їх загальний естетичний вигляд.

Тож, в рамках місячника санітарної очистки та щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля!», працівники закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 міста Сокиряни з ентузіазмом долучились до озеленення та впорядкування шкільного подвір’я. Нові зелені насадження, а це туї пірамідальні та золоті шароподібні, спіреї, верби, гібіскуси та яливці козацькі, тепер милуватимуть око не тільки учасників освітнього процесу, а й перехожих. Молоді дерева та кущі надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство».

Взяли участь у здійсненні благоустрою та прибиранні територій і працівники Михалківського ліцею, впорядкувши не тільки територію навчального закладу, а й прилеглу місцевість біля пам’ятника загиблим воїнам - односельчанам, який знаходиться на сільському кладовищі.

До санітарної очистки та благоустрою парку, що в селі Ломачинці, днями долучились учні та колишні випускники закладу загальної середньої освіти спільно із старостою населеного пункту Лілею Кефою. Прибирання території від побутового сміття та його вивіз забезпечили небайдужі жителі села.

Шановні мешканці Сокирянщини, тільки спільними зусиллями ми зробимо нашу громаду чистою та процвітаючою!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь