Про важливість виконання податкових зобов’язань йшлося на зустрічі з жителями Братанівського, Селищанського та Грубнянського старостинських округів

Дата: 07.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 913

 

Вирішення актуальних питань, які стосуються наповнення місцевого бюджету громади, наразі залишаються одними із пріоритетних у діяльності Сокирянської міської ради. Адже, місцевий бюджет Сокирянщини недоотримує мільйони гривень, які повинні бути направлені на школи, лікарню, соціальні програми, покращення інфраструктури населених пунктів громади. Відтак, одним із основних джерел наповнення місцевого бюджету є сплата податків на землю та нерухоме майно.

Тож, для того, аби донести до жителів територіальної громади важливість законної сплати податків та роз’яснити основні норми чинного законодавства, відбуваються зустрічі із жителями населених пунктів Сокирянщини. Сьогодні, 07 квітня, перший заступник міського голови Іван Гангал спільно із начальником відділу муніципальної інспекції Іваном Варчуком та начальником відділу регулювання земельних відносин та екології Наталею Ожеван зустрілися із жителями сіл Братанівка, Селище та Грубна. Участь в обговоренні також взяли старости населених пунктів Василь Лєснік, Віталій Новоженя та Олександр Кутейніков.

В ході спілкування із власниками і користувачами земельних ділянок (паїв) та сільгоспвиробниками цих населених пунктів було обговорено питання використання земельних ділянок і сплати податків власниками, особами, які орендують землю, а також громадянами, які використовують земельні ділянки без оформлення договорів оренди.

«Тільки працюючи єдиною командою, зможемо досягти успіху. Взаємодія і взаєморозуміння – це найголовніше, що може дати позитивні результати. Ми разом повинні вирішити актуальні питання, пов’язані з землею сільськогосподарського призначення, яка обробляється, але податки не надходять до місцевого бюджету» - зазначає перший заступник міського голови Іван Гангал.

Виконання податкових зобов’язань кожним мешканцем територіальної громади дозволить вивести Сокирянщину на новий рівень економічного розвитку та надасть впевненість у завтрашньому дні.

Керівництво міської ради планує почути думку кожного жителя краю та надати всі відповіді та роз’яснення відповідно до вимог чинного законодавства. Відтак, подібні зустрічі будуть проведені у кожному населеному пункті громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь