Міський голова Василь Козак звернувся до Народного депутата України Валерія Божика стосовно сприяння у вирішенні питання отримання пакетів медичних послуг для Сокирянської лікарні

Дата: 07.04.2021 15:36
Кількість переглядів: 560

 

Сокирянський міський голова Василь Козак звернувся до Народного депутата України Валерія Божика із проханням сприяти у вирішенні питання укладення Національною службою здоров’я України договорів з комунальним некомерційним підприємством «Сокирянська лікарня» на надання пакетів медичних послуг за Програмою медичних гарантій у 2021 році. Зокрема, це надання медичної допомоги хворим при гострому мозковому інсульті та стаціонарної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID- 19.

Як зазначає міський голова Василь Козак, для надання допомоги хворим з гострим мозковим інсультом, Сокирянська лікарня відповідає всім, встановленим НСЗУ вимогам. Зокрема, на умовах державно-приватного партнерства, в закладі наявне сучасне медичне обладнання, а лікарі, які надаватимуть допомогу пацієнтам при гострому мозковому інсульті, пройшли відповідну підготовку.

«Кількість населення Сокирянщини складає понад 37 тисяч людей. Сокирянська територіальна громада – найвіддаленіша від обласного центру. Тому, враховуючи географічне розташування, Сокирянська лікарня – єдиний багатопрофільний лікувальний заклад, який має можливість надавати медичну допомогу не тільки жителям Дністровського району, але й сусідніх Вінницької та Хмельницької областей» - наголошує Василь Васильович.

Як повідомлялося раніше, керівництво комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня» подало заявки та документи, встановленого зразка, до Національної служби здоров’я України щодо отримання пакетів послуг з надання медичної допомоги при гострому мозковому інсульті та стаціонарної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-COV-2. Наразі, клопотання Сокирянської лікарні перебувають на розгляді НСЗУ.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь