10 квітня відбудеться акція з озеленення території центрального парку міста Сокиряни

Дата: 07.04.2021 17:37
Кількість переглядів: 496

 

За ініціативою міського голови Василя Козака, в суботу, 10 квітня о 10.00 годині, на території центрального парку міста Сокиряни відбудеться акція з висадки лісових та декоративних дерев і кущів.

Запрошуємо громадськість Сокирянщини, представників органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій долучитися до акції. Звертаємо увагу на те, що з метою недопущення поширення інфекції COVID-19, всі заходи будуть проводитися з суворим дотриманням карантинних обмежень. Учасникам акції обов’язково мати засоби індивідуального захисту (маски).

Всі, хто має бажання долучитись до важливої справи з благоустрою та озеленення території міста Сокиряни, запрошуємо взяти участь. Для оперативної організації робочого процесу бажаючі можуть залучати власний господарський інвентар – відра, штикові лопати.

Також, 10 квітня заплановано здійснити благоустрій території та висадку нових зелених насаджень на липовій алеї у селі Ломачинці, яку, за легендами, було висаджено до приїзду Катерини ІІ. Жителів села та всіх бажаючих запрошуємо до участі.

Шановні жителі Сокирянщини! Будьмо активними, адже тільки від нас залежить наше майбутнє! Зробімо все, аби мальовничими краєвидами, красою та унікальністю рідного краю могли насолоджуватись не одне покоління наших нащадків!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь