Інформація про стан поширення інфекції, спричиненої COVID-19 на території Сокирянської громади

Дата: 08.04.2021 14:09
Кількість переглядів: 545

 

Статистика розповсюдження коронавірусного захворювання на території Сокирянщини, наразі, невтішна. Станом на 08 квітня 2021 року, в стаціонарних відділеннях лікарні перебуває вже 87 осіб. За останню добу госпіталізовано 9 людей з підозрою на COVID-19. Максимальна кількість пацієнтів з коронавірусом, яким лікарня одночасно може надати допомогу – 90.

Наразі у 56 пацієнтів підтвердився діагноз, 31 людина очікує результатів ПЛР-тестування. 9 хворих – у важкому стані та потребують постійної дотації кисню. 47 пацієнтів – мають проблеми з диханням та періодично використовують кисневі концентратори. 7 людей перебувають в реанімації.

Вкотре закликаємо жителів Сокирянщини, будьте свідомими! Кількість хворих, які зараз знаходяться в стаціонарних відділеннях лікарні – найбільша за весь період пандемії. Медична система громади не витримає ще більшого навантаження. Медики будуть змушені застосовувати метод медичного сортування - госпіталізуватись будуть ті громадяни, стан яких буде визначений як найважчий.

Шановні жителі громади, прохання максимально обмежити відвідування громадських закладів, уникати місць скупчення людей, відмовитись від святкувань масових заходів. Дотримуйтесь соціальної дистанції, носіть захисні маски, регулярно мийте руки та обробляйте їх антисептиком.

Залишайтесь вдома!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь