Місцевість мальовничого Дністра – впорядковано!

Дата: 12.04.2021 10:51
Кількість переглядів: 628

 

 

В час відродження і пробудження природи виникає необхідність навести лад у будинках, населених пунктах та прилеглих до них територіях, зонах загального відпочинку, територіях поблизу водних об’єктів, берегів річок. Відтак, згуртуватися задля доброї справи – це чергова можливість продемонструвати свою небайдужість та власним прикладом надихнути інших.

Тому, в рамках екологічної акції «Чистий берег» та весняного місячника санітарної очистки та благоустрою території Сокирянщини, який проходить за розпорядженням Сокирянського міського голови Василя Козака, здійснено прибирання близько 7 км берега річки Дністер в селі Непоротове. До благородної справи долучились староста Михалківського старостинського округу Анатолій Білоткач, працівники національного природного парку «Хотинський», екплуатаційної дільниці Дністровських водосховищ та державного підприємства «Сокирянське лісове господарство», колектив Михалківського старостинського округу та близько пів сотні небайдужих громадян, серед яких і ті, хто надали необхідну техніку для вивозу сміття.

На досягнутому планують не зупинятися, адже справ, які стосуються прибирання населених пунктів, які належать до Михалківського старостинського округу, є багато, головне – бажання кожного взяти участь у таких заходах. Адже вони є слушною нагодою виявити здатність до об’єднання навколо ідеї екологічного та духовного розвитку краю, підтвердженням свідомого ставлення до збереження довкілля. Спільними зусиллями можна зробити Сокирянщину гарною, безпечною та комфортною.

Незважаючи на те, що місячник санітарної очистки та благоустрою на Сокирянщині завершено, закликаємо всіх мешканців громади і надалі продовжувати роботу з підтримки чистоти та благоустрою своїх територій.

Шановні жителі Сокирянської громади, відпочиваючи на березі Дністра, подбайте про порядок після себе, не залишайте сміття! Адже, дотримання елементарних правил поводження з відходами, є ознакою вихованості, порядності та сумління.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь