Розглянуто питання надання одноразової грошової допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів Комплексної програми «Турбота»

Дата: 14.04.2021 12:25
Кількість переглядів: 468

 

Під головуванням заступника міського голови Оксани Бабій, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко і керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, сьогодні, 14 квітня, відбулось засідання комісії по розгляду питань, пов’язаних з наданням одноразової грошової допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів Комплексної програми «Турбота» на 2021-2023 роки.

Засідання проводиться з метою реалізації державної політики у сфері соціального захисту населення, надання матеріальної та грошової допомоги інвалідам, малозабезпеченим, непрацездатним громадянам, які, внаслідок недостатнього матеріального забезпечення, потрапили у скрутне становище та потребують соціальної підтримки з боку держави.

В ході засідання комісією розглянуто 51 звернення від жителів Сокирянської громади щодо надання одноразової грошової допомоги на лікування, серед яких 18 – онкохворих. За результатами розгляду ухвалено рішення виділити одноразову грошову допомогу мешканцям громади на загальну суму 33 700 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь