Сокирянська громада матиме власних «шерифів»

Дата: 15.04.2021 14:21
Кількість переглядів: 1255

 

У Сокирянській міській територіальній громаді запрацює проект «Поліцейський офіцер громади», мета якого – тісна взаємодія дільничого з територіальною громадою та орієнтація поліцейського на її потреби.

На території Сокирянщини свою роботу здійснюватимуть 7 офіцерів. 5 поліцейських працюватимуть в старостинських округах, 2 – у місті Сокиряни.

Як зазначає перший заступник Сокирянського міського голови Іван Гангал, 90 % робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді, він не залучатиметься до спільної роботи поліції та участі в чергуваннях у відділенні.

Зі свого боку територіальна громада забезпечить дільничих відповідно обладнаними робочими місцями та транспортними засобами. Тож сьогодні, 15 квітня, на засіданні виконавчого комітету розглянуто питання щодо внесення змін до міського бюджету на 2021 рік, зокрема, щодо виділення коштів на придбання автомобіля для поліцейських громади.

Наразі, 2 «шерифи» матимуть робоче місце у Центрі надання адміністративних послуг міста Сокиряни, та ще для двох дільничих вже є поліцейські станції у селах Білоусівка та Романківці.

Відбір кандидатів на посади поліцейських офіцерів Сокирянської громади проходитиме у чотири етапи: прийом анкет он-лайн, тестування, застосування поліграфа під час проходження відбору, а також співбесіда із залученням жителів громади.

Зазначимо, що проект «Поліцейський офіцер громади» направлений на безпеку та захист населення. Завдання якого полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно перебував із жителями та орієнтувався на їхні потреби та проблеми.

Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади, то і звітуватиме він не тільки перед керівництвом поліції, але й перед самою громадою.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь