Центр територіальної громади активно впорядковують

Дата: 15.04.2021 15:20
Кількість переглядів: 443

 

У Сокирянах тривають активні роботи над благоустроєм міста. Працівники відділу культури і спорту міської ради спільно із комунальниками продовжують упорядкування території біля пам’ятника Тарасу Шевченку, а саме вирівнюють місцевість землею, яку надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство». Далі – впорядковуватимуть місцевість відповідно до сучасного проекту, розробленого ландшафтними дизайнерами.

Окрім того, днями, комунальники проводили обрізку аварійно-небезпечних дерев житлового фонду та здійснювали видалення сухостою по вулиці О. Кобилянської. Продовжуються роботи з благоустрою центрального парку міста Сокиряни. Спільно з працівниками відділу муніципальної інспекції Сокирянської міської ради проводяться заходи з впорядкування території парку відпочинку та його естетичного оформлення.

Карантин триває, а місто Сокиряни повинно виглядати чистим, комфортним, безпечним, доглянутим. Тож комунальники не ставлять на паузу впорядкування центру територіальної громади. На часі прибирання територій, висадка рослин, ремонтні роботи на інше. Ведеться і активна робота по утилізації побутового пластику та картону із подальшою відправкою на переробку.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь