«Тільки від нашої свідомої позиції залежатиме благополуччя та процвітання Сокирянщини» – Василь Козак

Дата: 15.04.2021 16:15
Кількість переглядів: 441

 

З 12 березня по 12 квітня на території Сокирянщини, відповідно до розпорядження Сокирянського міського голови Василя Козака, був проведений весняний місячник санітарної очистки та благоустрою населених пунктів громади. Відтак, сьогодні, 15 квітня, Василь Козак провів робочу нараду із старостами та в.о. старост старостинських округів. За участю першого заступника міського голови Івана Гангала, секретаря міської ради Любові Степаненко, заступника міського голови Оксани Бабій обговорено підсумки весняного місячника санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Сокирянщини.

Як поінформувала начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства міської ради Оксана Вітковська, за результатами проведених робіт на території Сокирянської громади ліквідовано 48 несанкціонованих сміттєзвалищ, 17 з яких – у межах смуг вулиць та доріг населених пунктів, та 29 - на пустирях старостинських округів; вивезено 0,1423 тисяч метрів кубічних побутових відходів; впорядковано прибудинкові території, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики тощо.

Також здійснено впорядкування та очищення від побутового та іншого сміття зелених зон, місць масового відпочинку громадян, прибережних смуг річки Дністер. Окрім того, приведено у належний санітарний стан території кладовищ, братських могил, пам’ятників та обелісків. Організовано висадку зелених насаджень на території Сокирянської громади, що надало державне підприємство «Сокирянське лісове господарство», яке стало рекордсменом Дня «Озеленення планети» на Чернівеччині.

До того ж, приведено у належний санітарний стан території закладів культури, освіти та здоров’я громади.

Виконати такий обсяг робіт вдалося, головним чином, завдяки спільними зусиллями працівників комунальних закладів, представників підприємств, установ та організацій краю.

«Успішною наша громада стане тоді, коли ми працюватимемо спільно - на благо Сокирянщини та зрозуміємо, що тільки від нашої свідомої позиції залежатиме її благополуччя та процвітання» - зазначає міський голова Василь Козак.

За результатами наради Василь Козак зауважив на тому, що заходи з благоустрою територій населених пунктів громади тривають та звернув увагу присутніх старост та в.о.старост на необхідність впорядкування придорожніх смут вздовж автошляхів громади, які проходять через населені пункти. Також визначено завдання забезпечити впорядкування територій, які знаходяться за межами населених пунктів.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь