Відбувся конкурс на заміщення вакантної посади

Дата: 15.04.2021 16:26
Кількість переглядів: 797

 

Сьогодні, 15 квітня, в приміщенні Сокирянської міської ради, проведено конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сокирянської міської ради Чернівецької області.

Конкурс було оголошено згідно розпорядження Сокирянського міського голови від 22 березня 2021 року №121-К.

До участі у засіданні долучились Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, секретар виконавчого комітету міської ради Ауріка Мойсеєнко та члени конкурсної комісії.

За результатами конкурсного відбору, переможцем визначено Заремську Анастасію Євстафіївну. Анастасія Євстафіївна представила на розгляд членів комісії план розвитку підприємства та обґрунтувала шляхи їх впровадження. Анастасія Заремська за фахом сімейний лікар. Понад 9 років працює у сфері охорони здоров’я Сокирянщини.

В ході обговорення Програми розвитку підприємства, міський голова Василь Козак наголосив на необхідності всебічного та якісного розвитку сімейної медицини та надання медичних послуг жителям громади. Особливо наголошено на необхідності проведення роботи з людьми щодо укладення декларацій із сімейними лікарями. Якщо людина проживає на території населеного пункту, користується тут медичними послугами первинного рівня – вона має підписати декларацію з сімейним лікарем. Це, в першу чергу, дасть можливість отримувати низку медичних послуг первинного рівня безкоштовно. Окрім того, Національна служба здоров’я України буде оплачувати медичні послуги у лікарнях вторинного і третинного рівня лише за скеруванням сімейного лікаря.

За результатами конкурсного відбору кандидатуру директора має погодити сесія Сокирянської міської ради.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь