Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин

Дата: 16.04.2021 13:08
Кількість переглядів: 596

 

Низку звернень жителів Сокирянщини зі сфери земельних відносин розглянуто сьогодні, 16 квітня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою під керівництвом голови комісії Віталія Ладана. Участь у засіданні взяли перший заступник міського голови Іван Гангал, начальник відділу регулювання земельних відносин та екології Наталя Ожеван, керівник муніципальної інспекції Іван Варчук, депутати.

Постійна комісія опрацювала низку звернень громадян, відносно надання дозволів на розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та щодо поділу та об’єднання земельних ділянок, а також розроблення проектів відведення земельних площ. Також, розглянуто питання про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), з метою подальшої передачі цих площ у власність заявників, та щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення. Окрему увагу приділено питанням про передачу земельних ділянок у власність та оренду.

Розглянувши перелік документів, які подані заявниками, та в яких порушено граничні норми безоплатної приватизації земельних ділянок, які були ухвалені на п’ятій сесії Сокирянської міської ради VІІІ скликання, постійна комісія вирішила внести певні зміни в рішення про встановлення граничних норм. Підготувати зміни, які будуть розглянуті на наступному засіданні постійної комісії, доручено начальнику відділу регулювання земельних відносин та екології Наталії Ожеван.

Як зазначив перший заступник міського голови Іван Гангал, комісія створена в першу чергу для того, аби землі громади використовувались раціонально та відповідно до чинного законодавства.

Відтак, після вивчення документів, члени комісії вирішили винести розглянутіт питання на чергову, шосту сесію Сокирянської міської ради, яка відбудеться 22 квітня 2021 року.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь