У Центрі надання адміністративних послуг запрацює електронна черга

Дата: 16.04.2021 15:09
Кількість переглядів: 1312

 

У Центрі надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради, який реконструювали в рамках реалізації міжнародної програми «U-LEAD з Європою», запрацює система електронної черги. Електронна черга дозволить підвищити рівень обслуговування відвідувачів адміністративного центру. Наразі, там встановили необхідне обладнання, запустити ж програму планують найближчими днями.

Алгоритм електронної черги наступний: спеціальний термінал видає кожному відвідувачу талончик з номером, а коли ця цифра засвітиться на моніторі – можна підходити до адміністратора аби звернутися за необхідною послугою або консультацією. Також у приміщенні забезпечується вільний Wi-Fi.

Отримавши послугу чи консультацію, відвідувачі Центру надання адмінпослуг зможуть оцінити якість обслуговування, вкинувши свій талончик до відповідної скриньки з «усміхненим» чи «похмурим» смайликом, таким чином працівники Центру зможуть оцінити рівень задоволеності відвідувачів.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь