Сокирянський міський голова Василь Козак спільно із фахівцями центру надання адміністративних послуг відвідав Великокучурівську сільську територіальну громаду

Дата: 16.04.2021 18:06
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

Метою візиту стало питання обміну досвідом щодо надання адміністративних послуг населенню з виготовлення паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм. Окрім того, вивчено можливість здійснення державної реєстрації нового транспортного засобу (без огляду експерта), а також перереєстрації транспортного засобу у зв’язку із зміною анкетних даних власника (без огляду експерта); видачі ( обміну посвідчення водія без складання іспитів; відновлення посвідчення водія у зв’язку з втратою чи викраденням) посвідчень водія.

Як зауважує міський голова Василь Козак, 70% вартості закордонного паспорта надходить до місцевого бюджету. Попит серед населення дана послуга має, так само як і реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, отримання посвідчення водія. «Створення умов для надання вказаних послуг жителям Сокирянщини не тільки спростить процес отримання документів людям, але й сприятиме наповненню бюджету громади. Ми обов'язково створимо умови, аби ці послуги надавались населенню в паспортному секторі Сокирянської міської ради» - зауважує Василь Козак.

Відтак, наразі, за дорученням міського голови Василя Козака, вивчається питання придбання для паспортного сектору центру надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради обладнання, необхідного для виготовлення бланків національного посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та інших документів, що відповідно до законодавства України потребують використання спеціальних елементів захисту.

Окрім того, заступник начальника управління - ЦНАП Сокирянської міської ради Ірина Корчинська та керівник паспортного сектору Олена Калінушка ознайомились з процесом організації роботи центру надання адміністративний послуг Великокучурівської територіальної громади; особливостями використання спеціальних аналітичних баз та сервісів, призначених для систематизації даних про користувачів земельними ділянками та власників нерухомого майна, сплати податків та інше.

Спільно з Великокучурівським сільським головою Василем Тодеренчуком, Василь Козак відвідав низку об’єктів соціальної сфери громади, ознайомився з особливостями їх функціонування, фінансування, матеріально-технічного забезпечення.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь