Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака з нагоди Дня довкілля

Дата: 17.04.2021 11:56
Кількість переглядів: 746

 

Фото без опису

В останні десятиліття особливо актуального значення набуває питання охорони довкілля. Активний розвиток науково-технічного прогресу і, як наслідок, – дедалі більше руйнівного впливу на природне середовище, а відтак і негативний вплив на здоров’я та якість життя людини.

День довкілля – гарна нагода ще раз нагадати одне одному про святий обов’язок людини – зберегти рідну землю, захистити її та передати чистою і квітучою наступним поколінням. Дбайливе ставлення до навколишнього середовища, раціональне та ощадливе використання безцінних природних ресурсів – невід’ємна і дуже важлива частина людської культури. Щасливе та зелене майбутнє нашої країни – це мета, яка має об’єднати всіх нас без винятку. Це питання нашої сумлінності й відповідальності перед дітьми і онуками.  Ми маємо усвідомити, що велика і відповідальна справа охорони навколишнього середовища – це наша спільна турбота. 

День довкілля органічно увійшов у наше життя. Вже є своєрідні традиції його святкування. В ці дні проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, здійснення посадок зелених насаджень, благоустрій населених пунктів та прилеглих до них територій, прибирання побутового сміття. В цей день кожен з нас може зробити свій вагомий внесок у благородну справу очищення та благоустрою Сокирянського краю.

Шановна громадо Сокирянщини! Зробімо все, аби мальовничими краєвидами, красою та унікальністю рідного краю могли насолоджуватись не одні покоління наших нащадків!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь