Вихованці Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка – переможці міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів

Дата: 19.04.2021 11:57
Кількість переглядів: 445

 

Здібні, юні і обдаровані жителі Сокирянщини вже неодноразово доводили свої таланти, здобуваючи перемоги на різноманітних конкурсах, змаганнях та фестивалях. Є чим похизуватися і вихованцям Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка. Досягнення учнів закладу вже вкотре доводять наполегливість та талант вихованців і високий професіоналізм викладачів.

Так, за результатами проведених дистанційних всеукраїнських, міжнародних, інтернаціональних та обласних конкурсів, нові перемоги учнів Сокирянської музичної школи імені Михайла Мафтуляка не змусили себе довго чекати.

Відтак, за підсумками Канадсько-українського фестивалю дитячої та юнацької творчості Торонто-2021, в якому взяли участь творчі та здібні діти різних країн та міст України, Сокирянська громада має чим пишатися. Адже, ІІ місце в інструментальному жанрі (фортепіано) здобула Лаврик Софія, ІІІ – Дикий Тимофій, викладач – Тетяна Пилипчук.

Переможцями І інтернаціонального фестивалю-конкурсу «MUZIC WAVE OF ART», засновниками якого є Асоціація музичних конкурсів України та Громадська організація «Prominci», стали троє учнів Сокирянської музичної школи імені М. Мафтуляка. І місце у Чумак Ірини, інструментальний жанр – скрипка, викладач – Лілія Гладкова, концертмейстер – Людмила Савова, ІІ сходинка у Глушко Анни та Бочарової Марини, інструментальний жанр – фортепіано, викладач – Людмила Плахтєєва.

Призером І відкритого всеукраїнського фортепіанного конкурсу «Маленькі зірки» стала знову ж таки Глушко Анна, посівши почесне ІІІ місце.

У Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Весно - LOVE» в інструментальному жанрі (скрипка) ІІ місце посіла Михайлова Софія.

Підбито підсумки і Всеукраїнського конкурсу «Українські візерунки», де в інструментальному жанрі (фортепіано) на ІІ сходинці опинилася Самараш Дарія, викладач – Тетяна Гончарук.

Всеукраїнський конкурс мистецтв «Свято весни» приніс І місце Євгену Шереметі, у жанрі – ударні інструменти, викладач і концертмейстер – Геннадій Юшко.

За результатами ХХХ Міжнародного онлайн фестивалю дитячої та юнацької творчості «Квітуча Україна», почесне І місце у Вітковської Ольги, викладач – Тетяна Пилипчук.

Завершився і міжнародний конкурс RISING STAR, де Саленко Аліандра здобула ІІІ місце в інструментальному жанрі (фортепіано) із викладачем Людмилою Плахтєєвою.

За підсумками VІІІ Всеукраїнської інтернет-олімпіади з мистецтва «На урок», ІІ місце – у Бацька Ігора, ІІІ – у Бочарової Марини, викладач – Людмила Мафтуляк.

Перемога у міжнародних та всеукраїнських конкурсах – результативний показник наполегливої праці як учнів так і їх наставників. Тож вітаємо лауреатів фестивалів та їх викладачів із вдалими виступами та бажаємо і подальших творчих перемог у конкурсних змаганнях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь