Підбито підсумки обласного етапу фестивалю-конкурсу «Рідна пісня»

Дата: 20.04.2021 09:30
Кількість переглядів: 459

 

Підбито підсумки ІІ етапу обласного фестивалю-конкурсу «Рідна пісня». Фестиваль проводиться з метою відродження духовної спадщини України, виявлення та підтримки талановитих і обдарованих дітей, патріотичного виховання молодого покоління засобами українського мистецтва.

Учасники з різних куточків Чернівеччини та різних вікових категорій представили на конкурс по одному твору (пісні українських, буковинських композиторів, українські народні пісні, сучасні обробки українських народних пісень).

Серед переможців і юні таланти Сокирянщини.

За результатами фестивалю-конкурсу «Рідна пісня» у віковій категорії від 10 до 12 років І місце серед великої кількості учасників здобула Анастасія Корчинська, учениця закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1 міста Сокиряни, керівник – Гатрич Іван Григорович. Також, у цій віковій категорії, почесне ІІІ місце зайняв Жоян Артем, учень закладу загальної середньої освіти села Шишківці, керівник – Бандалюк Світлана Іванівна.

У віковій категорії від 13 до 15 років призові ІІІ місця посіли Цибулько Олександра, учениця Сокирянської гімназії, керівник – Шеремета Денис Віталійович та Босак Ніка, учениця Романковецького ліцею ім. К.Ф.Поповича, керівник – Кремінський Віктор Олександрович.

Дипломантом у віковій категорії від 16 до 18 років стала Івасюк Альона, учениця Василівського ліцею, керівник – Гапчук Петро Афанасійович.

Вітання переможцям! Хай успіх зажди буде на вашому боці!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь