Відбулось засідання постійних комісій Сокирянської міської ради

Дата: 20.04.2021 12:21
Кількість переглядів: 542

 

Сьогодні, 20 квітня, відбулось засідання постійних комісій міської ради. На засіданні постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, яке відбулось під керівництвом голови комісії Софії Чоп та за участю керуючої справами виконавчого комітету міської ради Ауріки Мойсеєнко, розглянуто проект рішення про визнання повноважень депутата Сокирянської міської ради VІІІ скликання Олександра Чебана, обраного від Чернівецької обласної партійної організації Аграрної партії України. Як зазначила заступник голови Сокирянської міської територіальної виборчої комісії Наталія Кулій, у зв’язку із достроковим припиненням депутатських повноважень Михайлом Зелінським, старостою Вітрянського старостинського округу, Олександр Чебан є наступним у виборчому списку депутатів до Сокирянської міської ради. У зв’язку із оновленням детутатського складу міської ради, на цьому ж засіданні постійної комісії обговорено внесення змін до рішення першої сесії Сокирянської міської ради «Про утворення постійних комісій Сокирянської міської ради VІІІ скликання» та розглянуто проект рішення щодо затвердження символіки територіальної громади.

Низку важливих питань розглянуто постійними комісіями з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту і з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Під керівництвом голови постійної комісії Івана Бужака, обговорено проекти рішень щодо затвердження Положення про організацію та проведення виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері відпочинку та розваг, ярмаркових заходів на території Сокирянської громади, та щодо розроблення та затвердження Детальних планів територій вулиць у селах Кормань та Шебутинці, а також місті Сокиряни. Також, розглянуто питання про передачу в безоплатне користування нежитлових приміщень та щодо надання дозволу на безоплатну передачу транспортних засобів.

На порядку денному постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, яке відбулось під керівництвом голови комісії Оксани Бабій, обговорено виконання міського бюджету Сокирянської територіальної громади за І квартал 2021 року та внесення змін до нього.

Провела своє засідання і постійна комісія з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, під керівництвом голови комісії Валерія Степаненка. На порядок денний були винесені питання щодо призначення директора комунального некомерційного підприємства «Сокирянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сокирянської міської ради; про затвердження Положення про іменну стипендію Сокирянської міської ради обдарованій молоді, а також про призначення цієї стипендії. Обговорено проект рішення про створення опорних освітніх закладів Сокирянщини.

Попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій міської ради питання будуть винесені на чергову, шосту сесію Сокирянської міської ради восьмого скликання.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь