Посадові особи Сокирянської територіальної громади взяли участь у військових навчаннях

Дата: 23.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 688

 

Сьогодні, 23 квітня, на загальновійськовому полігоні "Прибан" села Ропча Чернівецького району відбулись військові навчання, в рамках програми «Стрілецький день».

У заходах взяли участь перший заступник міського голови Іван Гангал, начальник відділу муніципальної інспекції міської ради Іван Варчук, директор комунального підприємства "Сокиряни-Благоустрій" Сокирянської міської ради Ігор Маковей, старости населених пунктів Сокирянської територіальної громади: Василь Лєснік, Олександр Кутейніков, Іван Якубовський, Віталій Чорний, Олексій Видиш, Іван Яхневич, Михайло Зелінський, Віталій Новоженя, Валерій Ваданюк, Михайло Братушко, Вашковецький сільський голова Іван Янко та начальник штабу територіальної оборони, старший лейтенант Валерій Кушнір.

Проведені заходи «Стрілецького дня» з військовозобов’язаними та військовозобов’язаними резервістами, які приписані до окремого батальйону територіальної оборони, дали можливість покращити свої навички з вогневої, медичної, тактичної, інженерної підготовки та роботи на засобах зв’язку.

"Демонстрували свою майстерність та згадували основні військові навики територіальної оборони, – зазначив Іван Гангал. – Система територіальної оборони – це широкий комплекс завдань, який спрямований, у першу чергу, на гарантування безпеки громадян. Зважаючи на сьогоднішню ситуацію в Україні, навчання загонів територіальної оборони досить важливі».

Також, Іван Володимирович наголосив, що такі навчання вчать згуртованості і злагодженості при виконанні військових завдань, виховують у особового складу територіальної оборони усвідомлення важливості завдань, патріотизм та наполегливість в освоєнні військових знань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь