Обговорено важливі питання зі сфери освіти

Дата: 26.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 484

 

Сьогодні, 26 квітня, відбулась нарада відділу освіти міської ради спільно із директорами, заступниками директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти. За участю Сокирянського міського голови Василя Козака та секретаря міської ради Любові Степаненко обговорено низку важливих питань.

Зокрема, йшлося про результативність системи підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів, підбито підсумки проведення атестації педагогічних кадрів закладів освіти громади.

Приділено увагу і організації проведення Дня цивільного захисту, який проходить в кінці навчального року, коли добігає кінця вивчення навчальних предметів «Захист України» та «Основи здоров’я», які вивчають питання цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

 Окрім того, наголошено на заходах щодо підготовки закладів загальної середньої освіти до нового 2021/2022 навчального року та опалювального сезону. Як зазначив міський голова Василь Козак, поетапно будуть вжиті всі необхідні заходи для організації комфортних умов для навчання дітей у школах.

 Обговорено також порядок закінчення поточного навчального року та аспекти проведення державної підсумкової атестації учнів,  звернуто увагу на порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання школярів.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь