Про приватизацію земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва, будівництва індивідуальних гаражів

Дата: 30.04.2021 09:27
Кількість переглядів: 496

 

Особа, яка зацікавлена в приватизації земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, індивідуального дачного будівництва, будівництва індивідуальних гаражів, діє наступним чином:

1-й крок – звернутися до місцевого старостинського округу або ЦНАПу з заявою встановленого зразка, яка передбачає певний перелік документів, для прийняття рішення на сесії про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

2-й крок - звернутись до землевпорядної організації для розробки проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

3-й крок – складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, а потім вносяться відомості до Державного земельного кадастру на основі вищевказаної документації.

4-й крок – подання заяви встановленого зразка, яка передбачає певний перелік документів, до місцевого старостинського округу або ЦНАПу для прийняття рішення на сесії про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність. Рішення сесії Сокирянської міської ради є підставою для реєстрації права власності на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

5-й  крок – реєстрація права власності на земельну ділянку у центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП).


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь