Представники міської ради відвідали заклади освіти міста Сокиряни

Дата: 30.04.2021 16:43
Кількість переглядів: 632

Днями, тимчасова комісія Сокирянської міської ради, яку утворено за рішенням 6 сесії Сокирянської міської ради VIII скликання, з метою вивчення стану будівель, прилеглої території та матеріально-технічного забезпечення закладів освіти міста Сокиряни та села Коболчин відвідала освітні установи центру громади.

Члени комісії - представники фракцій політичних партій Сокирянської міської ради – Любов Степаненко, Оксана Бабій, Віталій Кружкін, Євген Пленгей та Галина Рябко, за участю представників профільних служб міської ради, побували в Сокирянській гімназії та закладі загальної середньої освіти №1, а також установах дошкільної освіти «Барвінок» та «Веселка».

За результатами роботи комісії, сформовано перелік об’єктів та заходів, які необхідно першочергово впроваджувати в закладах освіти міста Сокиряни. Зокрема, визначено установи, документи на які готуватимуться для подання на участь в урядовій програмі «Спроможна школа для кращих результатів». Програма передбачає фінансову підтримку закладів освіти, зокрема, ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівлю обладнання для класів та створення навчальних кабінетів, оновлення інтер’єрів внутрішніх приміщень. Також, визначено об’єкти, проекти реконструкції чи ремонту яких готуватимуть для залучення коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Акти, які будуть сформовані за наслідками обстеження закладів дошкільної та загальної середньої освіти міста та відповідні звіти будуть винесені на чергову сесію міської ради.

На розгляд депутатів також буде подано звіт членів комісії щодо стану міні футбольного поля зі штучним покриттям школи №1 міста Сокиряни, а також пропозиції стосовно здачі об’єкта в експлуатацію та його подальшого функціонування. Як зауважує директор закладу освіти Олексій Козловський, спортивний майданчик побудований з порушенням технологічних вимог, які передбачають спорудження спортивних майданчиків для занять спортом дітьми. Об’єкт має низку технічних недоліків, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю учнів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь