«У мене позиція одна – працювати треба сьогодні і зараз!» - Василь Козак

Дата: 05.05.2021 14:36
Кількість переглядів: 539

 

Сьогодні, 05 травня, відбулась чергова планова нарада Сокирянського міського голови Василя Козака з керівниками структурних підрозділів, за участю заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, секретаря міської ради Любові Степаненко та секретаря виконавчого комітету міської ради Ауріки Мойсеєнко.

«Ми повинні працювати на благо людей» - наголосив міський голова Василь Козак. «Якщо людина звертається з проблемою в старостинський округ чи в будь-який відділ міської ради, її питання має бути вирішене, або повинні бути надані відповідні роз'яснення. У мене позиція одна – працювати треба сьогодні і зараз!» - наголосив Василь Васильович. 

Особливу увагу Василь Козак приділив роботі старостинських округів, організації прийому громадян та надання відповідних документів. Також звернуто увагу на питання благоустрою населених пунктів громади. «Території сіл повинні бути приведені у відповідний санітарний стан і відповідальність за це покладається, в першу чергу, на старост» - зазначив він. Поряд з цим, міський голова звернув увагу на впорякування території центрального парку міста Сокиряни. «Парк є місцем відпочинку, особливо для дітей та молоді. Він має бути у належному стані завжди» - наголосив Василь Васильович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь